co bez hojivých kapek byl by svět?
jen na troud vyschlá marná pýcha
a v poušti vztahů
kameny
se zákazem přiblížit se
bez bubnů
pouze pláně ticha
kdo ryl by do skal ostré rýhy
údolí
rokle
kruté břehy
a přesto
dotyk plný něhy
tisíckrát jemné pohlazení
dokud ty hroty
v oblém ohlazení
nevyhladí
až do nicoty
Něha hladí do něcoty...TY jeden popleto:-)))*
Ber to jako poznámku pod čarou, dílko je to zas krásně tvoje*
15.09.2024 15:54:26 | cappuccinogirl
tos napsal krásně
tisíckrát jemné pohlazení
do ohlazení hran
kdo moudře mluví, vstoupil do těch bran
kde z nicoty se fraktál rozečlení :)
15.09.2024 09:32:05 | šuměnka