Ženami u mužů tolik obdivovaná emoce: ukňouraná sebelítost

Ženami u mužů tolik obdivovaná emoce: ukňouraná sebelítost

 

 

Je špatné milovat,

když láska tvá napořád,

byť ví, co má se stát,

dala se chemií přikovat?

 

Je špatné milovat,

když odezva na stokrát,

nedá se vyvolat

a ty cítíš, že vytrvat

prostě musíš,

jinak se zblázníš,

protože miluješ

a jak jinak žít nevíš?

 

Je špatné milovat,

kdy...

 

 

ale ne... srát na to!


Láska je láska,

když cítí ji oba,

kdo rád se mrská

ať zakouší znova

ty nádherný stavy

mít srdce na cáry,

pochybností spáry

když do jeho hlavy


stále se derou,

 

volno si neberou

 

ve dne

 

v noci

 

ve středu

 

v Květnu...

 

Chceš se trápit, kámo?

 

Be my guest!

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 15.09.2024
Přečteno 37x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí