V bouři
Němých slov
Hledáš hvězdy
Co prozáří Ti
Cestu ven
Voda
Smývá pocity
Z probdělé noci
A den přináší
Nový úhel pohledu
Nebe dnes mlčí
A ani Tvoje oči
Nepromlouvají
K nikomu
Kapky stékají dál
A svojí melodií
Odnáší s sebou
Zbytky léta
V bouři
Našla jsi
Svůj přístav
A tak spouštíš kotvu
Sama v tichu
Svého nitra
Pokud je nitro stále klidné, i přes všechny bouře venkovní...pak navzdory všemu, i povodni, je pořád ještě dobře:-)**
15.09.2024 16:38:01 | cappuccinogirl
Velmi krásné, ač osamělé.., milá Denaelko...
Posílám sluneční paprsky, které konečně, po třech dnech, ukázaly svou velkou sílu - pošimrat a vykouzlit úsměv ;-)*
15.09.2024 14:16:55 | Ondra