Kocourek v dešti
Anotace: Samota duše 2024
Utekl kocourek
do země zaslíbené.
Maminka lidská říkala,
ať ani nevykoukne.
To chlupaté stvoření
zcela nevěřilo
a celé se promočilo.
Pak u okna tiše stálo.
Promiň, mami.
Asi mi hráblo.
Packy jsou mokré.
Dojdi pro mě.
Už to nezvládnu
ta mokrá mračna
dělají čardáš na mě.
Ručník a náruč
s pusou milou.
Doma je doma.
A dobře,
když venku
čerti žijí.
Tak leží
šťastné
kočičí mimino.
Dojemné to divadlo.
Přečteno 69x
Tipy 28
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Marťas9, Jiří I.Zahradník, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Tomcat, Marry31, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)