Sám svým psychologem

Sám svým psychologem

Byl jsem tu pro tebe ... když nejhůř ti bylo.
Když jsi tu měla být ty ... tak se jen zatemnělo.
Kdykoliv si potřebovala ... tak rámě jsem nastavil.
U tebe jsem však ... do zdi jen narazil.

Chtěl jsem být šťastný ... a držet se s tebou.
Ukázala jsi mi ... lidskou povahu temnou.
Všichni si pomáhají ... ale jen záhy.
Když nejvíc hledáš ... otočí se zády.

Nauč se nehledat pomoc ... jinak vždy narazíš.
Potom i nejhorší ... démony porazíš.
Proč hledat útěchu ... na jiném rameni.
Když sám jsi TY ... ten kdo uhasí plameny.

Autor Notimportant, 15.09.2024
Přečteno 42x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam zlatíčko

15.09.2024 20:36:13 | mkinka

líbí

Silnej závěr...a hodně pravdivý dílko.
Pomocná ruka se nikdy nemá očekávat...ale když přijde, chyť ji...jen blázni odmítaj pomoc.
Díky moc za tohle dílko, ráda jsem mu dala svou chvilku*

15.09.2024 20:31:31 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí