Anotace: podzim 2024
Když jsem tě naposled spatřil
byla jsi jako zvonkohra bez větru
alespoň slabým vánkem
kdybych jen dokázal být
.. to bezvětří rozeznít ..
26.10.2024 14:30:58 | Vivien
je to snadné rozhoupej se...
16.09.2024 15:23:12 | enigman
vůně mraků dokáže být i jakýmkoli vánkem se mu zamane vůně mraků dokáže ohromit rozeznít svou zvonkohru - v zákonu nepsaném :)
16.09.2024 08:43:20 | šuměnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?