koleno na koleno
a
ucho na břicho
a
komu žes to platila?
a
hele, tak já ti teda povim
a
za našich mladých let
a
komu se nelení
a
jak strašně bych ti teď strčil
a
prasáku!
a
my měli ten ólingluzííf
a
vzpomínáš
a
jak ono se to tam jmenovalo
a
a
a
a tohle je tak krásně hravý:-)
heleď...nenechávej toho... jedem v/dál...
a
to je fuk, že jméno opustilo paměť, to dává možnost udělat i z Horní Dolní Kanáry
a
ty už jseš zas u ptáků
a
proč ne
a
proč jo
a
ty musíš být pořád v opozici
a
umím být i v pozici
a
to mě zajímá
a
a
...???
:-)))*
16.09.2024 13:27:21 | cappuccinogirl