POVODEŇ

POVODEŇ

Anotace: Voda je opravdu silný živel.

Větru a dešti neporučíš
Jsou to živly přírody
Velkou vodu nepřeskočíš
Jsou to velké pochody
Pytle s pískem plníme
Stavíme z nich zábrany
Ani myš ať neproklouzne
Vodě cestu zavřeme
Do vyššího patra
Stěhuje nábytek
Pomáhá nám parta
Ze chléva pryč dobytek
Do nouzového krytu
Na člunu plujeme
Před vodou se skrytu
Bezpečí hledáme
Snad vše dobře dopadne
Modlíme se k bohu
Ať voda brzo opadne
A máme suchou nohu.
Autor BArBArKO, 16.09.2024
Přečteno 35x
Tipy 9
Poslední tipující: Alala, IronDodo, jort1, Marťas9, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí