Já, básník?
Ne, opěšalý jezdec s dlouhým krokem
na pochodu
v botách
bahnem, sněhem
studené škvarky v dlani
dřevorubec mezi borovicemi
bratrsky se objímajícími
hlava z oceli
v dunivém zvuku perlíků a kovadlin
v náprsní kapse
báseň se skvrnami po inkoustové tužce
Pod napjatou šedí
vytékám z otevřené rány do lesknoucí řeky
a škrábu do mrazivých stěn Tvé nepřítomnosti...
Přečteno 86x
Tipy 22
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, Jiří I.Zahradník, zase já, Helen Mum, enigman, Pampalini, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)