Ok, budeme úprimní
žiadne klamstvá, žiadne hry
ja viem, že nie som ideálny
ale kým dohrá melódia
povieme si čo máme na srdci
len ja a len ty
žiadne klamstvá, žiadne hry
žiadne polopravdy, iba my
aj keď to je náročné
teda minimálne pre mňa je
otvoriť sa aj mimo papiera
hľadal som nádej- vo svete
ale hľadal som v ňom priveľa
v mysli sa viac nestmieva, už nie
slnko zostalo na oblohe
vesmír aj keď nevidím- viem že tam je
a čaká moje želanie
ktorému by som bol schopný uveriť
Ok, budeme úprimní
nie ako vždy
tentokrát naozaj
hľadal som zmenu
a pritom JA... som bol
tou zmenou
hľadáme zmenu
a tou zmenou sme my,
aj ty
často hľadáme v diaľke
to čo máme na dosah
jedno telo ale tri oči,
jedna duša ale tri oči
jedno vedomie ale milión snov
to sme my ľudia
čistí, verní, nedokonalí
a pritom tak dokonalí
nezabudni čo z teba robí človeka
nie sú to veci
ani lásky na jednu noc
želám si aby
sme sa dokázali usmiať
lebo ten úsmev každému svedčí
A teraz láska,
A TERAZ LÁSKA!
áno, prišiel čas aj na teba
možno si sa zľakla
a spálila mosty
ale ja vytvorím ďalšie,
vytvorím cestu k tebe,
nájdem ťa!
a ty budeš najšťastnejšou ženou
pretože pre to spravím maximum
možno ti nedám všetko čo budeš chcieť
ale dostaneš všetko, čo budeš potrebovať
kvôli tebe som sa naučil bdieť
a snívať s otvorenými očami
kvôli tebe sa nehanbím priznať
že verím
áno, VERÍM!
kvôli tebe mám odvahu
a tá odvaha
sa mi jedného dňa môže zísť
a preto som si ťa nechal na záver
lebo kvôli tebe píšem tento...
Tohle je silný a křehký zároveň...krása, moc hezký bylo do tohohle vplynout:-)*
16.09.2024 21:48:38 | cappuccinogirl