udeřil hlas do tváře
slovem zraněná duše
mlčí v bezradnosti
výstřel padnul ústy,
nikdy nezapomenu větu
"už na mě nemysli"
a já sedím tu dál,
se svou bolestí
a myslím na Tebe
ruka dá se stáhnout zpět
však jediná věta
zničí komukoliv...
mě
Když takováhle předělávka, tak plně chápu, že na sladký nemáš chuť...
Mám pocit, že někdy je zatra dobrý vyřvat ze sebe...
celej svět řve
všichni "vypouštíme"
17.09.2024 09:25:45 | cappuccinogirl
ruka ta dá se
otočit, či v kloubu loketním
ohnout a hlavu podepřít...
výstřel už padnul - znovu a zase
ucítíš ránu - vnímáš dým
bolest však odmítni - pozornost zaměř na stav: KLID
:))*
17.09.2024 08:32:47 | šuměnka