Procházíš se
V krajinách
Nových dní
A nad ránem
Dlouhé noci
Čekáš
Než se rozední
Láskou
Nakreslené
Obrazce
Na stěnách
Dávají Ti odpovědi
Na všechny
Staré otázky
Nějak už víš
Že nejsi
Kdo jsi byla
A tak ve svém
Vnitřním chrámu
Zapaluješ pochodeň
Svým vlastním
Světlem lásky
Možná že zapaluješ ve vnitřním chrámu, ale věřím, vyzařuješ do daleka a hřeješ i ty kolem:-)*
Moc pěkné, ráda jsem vztáhla ruku k tvýmu plamínku:-)*
17.09.2024 09:28:52 | cappuccinogirl
pro světlo lásky - pro ten vnitřní chrám
si v tvojí krajině obrazce vychutnám :))
17.09.2024 09:22:40 | šuměnka