Vlk samotář
Pár Rodokapsů
nosívám v ruksaku
placatku šnapsu
celtu plus hamaku.
Ve starém kabátu
zdobeném špínou
mám v kapse šperk z gagátu
i s okarínou.
V odraných pohorkách
a v zašlém slamáku
co nosím jen za horka
jsem štramák všech štramáků.
Toulavou duši mám
vím to už od mládí
světem si proplouvám
volný jak nomádi.
Odranou vestu
a špinavou košili
patřím k těm mezkům
co nejspíš se ztratili.
Do světa lidí
se totiž moc nehodím
tak se všem klidím
a moc blízko nechodím.
Přečteno 57x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, cappuccinogirl, Marťas9, Tomcat, mkinka, šuměnka
Komentáře (6)
Komentujících (4)