Pohledy melancholie
Anotace: Samota duše 2024
Dívám se,
abych neuklouzla.
Listy jsou mokré.
Nevnímám.
Už je slunce.
Rozklepaná z počasí.
Nevěřím.
Proč asi?
Rádio na uších.
Modlitba
s nezvanou kartou.
Nehraju šachy
a nemám nic
s žádnou partou.
Jen tiše civím
na květiny na náměstí.
Ticho a klid.
Obdivuji horolezce,
co opravují střechy.
Ten vítr tvořil běsy.
Pak polknu slunce do okna
a za mnou bude opona.
Těsná a bolavá.
Přečteno 99x
Tipy 31
Poslední tipující: IronDodo, MartinX, kozorožka, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Kan, Psavec, terezkys, jort1, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)