SRDEČNÍ KŘEČE

SRDEČNÍ KŘEČE

Silnice klouže a trochu se blejská
Všude jsou louže a já jedu dál
Když jsem tě viděl zase se mi stejská
Vrátit čas zpátky o rok bych si přál

Možná bych změnil co změnit se nedá
A i když jsi na mě byla někdy fakt zlá
V mym srdci je díra a pořád tě hledá
Život bez tebe jen těžko dá

A letos z jara jasně jsi mi řekla
Co že pro tebe prioritu má
Mě z toho málem mrtvice sekla
Nikde v tom výčtu už nebyl jsem já

Pak psalas mi zprávy stylem nechutný krávy
Že se to skoro až nedalo číst
Žít s tebou pro mě asi nebylo zdraví
Stejně chtěl bych tě zpátky tím jsem si jist

Na Bílku voda pod mostem teče
Valí se valí jako ten čas
Mě z toho zbyly jen srdeční křeče
Poslední vzpomínka co zůstala z nás
Autor jondys, 17.09.2024
Přečteno 59x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Kan, Psavec, Loveless, martinaV, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Smutné o zranitelností lásky.

17.09.2024 10:34:21 | mkinka

líbí

Prostě stává se
A je zajímavý, že člověka to skoro vždy, znovu překvapí.

17.09.2024 10:42:41 | jondys

líbí

Ano

17.09.2024 10:55:20 | mkinka

líbí

byl by to super text - a já jedu dál!!
/aspoň ten rytmickej začátek - se mi tak zdál :)

**
na poslední navazuje většinou první nová
vzpomínka - a film jede znova

17.09.2024 10:21:25 | šuměnka

líbí

Tedy taková smyčka
Koloběh života zdá se...
... a ten není nikdy pasé

17.09.2024 10:32:37 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí