Podala mu vody džbán
a dívá se, jak žíznivě pije.
Vánkem kolébán,
jehož vlídná melodie
jej uspává, jak dítě.
Pod strom usedají,
v dlaních svou lásku mají.
Ta láska v dlaních je stejně krásná jako v očích...
celej svět se v nich ztrácí, točí...
Krásný dílo...oslovilo.
Mluví ke mně,
něžně, jemně:-)*
17.09.2024 11:08:29 | cappuccinogirl