chci být 7x jinak
jak na dortu měkká želatina
ulepený ztuhlý přízrak
jak ze salonu domina
žádný oční kontakt
jak spuštěná bílá lavina
když blíží se soumrak
jak pravá/nepravá blondýna
což už jsem beztak
jak paní z kasina
dílem jejím z milionáře náhle žebrák
jak ze statku dívčina
když blíží se obtloustlý sedlák
jak usychající květina
když zkropí ji letní liják
však ono by se našlo i poosmé...
19.09.2024 01:37:35 | enigman
Ano, měla jsem toho víc a teď lituji, že jsem si s tím víc nepohrála...
19.09.2024 06:28:21 | karolinakarol
Buď jiná sedm-krát;
dítě, které si umí hrát
holka, co touží znát
slečna s chutí se milovat
bludička jemná z blat
žena, co umí zrát
dáma vždy na sto-grád
bohyně z kolonád
:))
17.09.2024 12:36:11 | šuměnka