Anotace: To místo mi ukradlo srdce.
Zpívali vínu
V Bagolinu
A hráli větru
Na citeru
Že poslední
Léta den
Jako sklíčko
Za jablíčko
Promění
A pak už není
Než zapomnění
Procitnutí
Z omámení
(Ale stálo to za to)
byl jsem kousek vedle u jezera lago di garde...
19.09.2024 01:28:25 | enigman
to chápu! zcela to místo je jak horská citadela :)
17.09.2024 13:08:15 | šuměnka
Pěkné
17.09.2024 12:40:33 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?