Snění
Anotace: Ani nevím co k tomu dodat. Jen čtěte Liteřané a snad i nějaký ten komentář mi napiště jaký dojem na vás udělala tato krátká báseň.
Na korábu snů odpluji,
do daleké země zapomnění.
Své srdce milému daruji,
v hlubokém temném snění.
Patříc dlouhému snu,
pohltí mne temnota.
Zabalím tělo do teplého lnu
a ztratí se teplo života.
Komentáře (1)
Komentujících (1)