Miluji, kde žijí...
Ještě že žijeme
v srdíčku Evropy
střídá se počasí
hned zima, hned tropy.
Léto nás rozpálí
zima zas zchladí
všichni si vyberem
co máme rádi.
Podzim nás zklidní
jaro nás nažhaví
probere ze spánku
chuť k práci dostaví.
Točí se krásně
to čtvero období,
každému človíčku
život se ozdobí.
být v srdci, žít v srdci - to je výsostné postavení
pro všechny z nás
- být Čechem je cenina cenin
a čeština má k tomu zvučně božský hlas :)
18.09.2024 09:30:50 | šuměnka