hříchy květů padlých

hříchy květů padlých

moc trním v letu rozkvetlá,

sláva hříchům břemena pýchy,

výsost duše křemeny hnětlá,

touha stáda spočinout smíchy,

smutek nicoty vší hmoty světlá,

tvrdost tepu obviňuje hříchy,

Autor albrtklin, 18.09.2024
Přečteno 41x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Četla jsem si víckrát

18.09.2024 17:47:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí