Hello darkness, my old friend
ozvalo se tiše tmou
kdosi polohlasem zpíval dál
do místa, kde já jsem v šeru stál
ten tichý hlas
jen šeptal
píseň svou
tajemnou
jak zní
Sound of silence
černočernou temnotou
náhle jako zázrak vzplál
pocit, že jsem tu už mockrát byl
slova písně dávno pochopil
a rty mé
spolu s hlasem
tam v té tmě
šeptaly
už znám
Sound of silence
davy lidí kolem jdou
nikdo se však nedívá
každému jen v uších vítr zní
píseň ticha, píseň poslední
každý z nás
jako nástroj
jako zvon
má svůj hlas
je tu čas
pro
Sound of silence
veľmi pekná aj pesnička sprevádza ma celých životom páči sa mi aj verzia:
https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
25.09.2024 07:20:10 | IronDodo
Stoupám po schodech a v uších mi právě zní hudba této dvojice ;-)
Krásný den přeji, Márty :)
19.09.2024 12:05:49 | kozorožka
k tomu řeknu zatím jen - že zírám!!
během 10 hodin zpět jsem ji slyšela ráno potřetí
a to vždy vím, že se musím zamyslet, co mi to má říci??
a ty ji sem dáš přebásněnou - jdu se zamýšlet :)
a mimochodem - nádherně ses k tomu postavil! jako v.á.ž.n.ě.!
19.09.2024 08:16:12 | šuměnka