Čtvrteční loupák
Anotace: Samota duše 2024
Piji kávu
a nerozumím ničemu.
Počítač se zamknul sám.
Jakoby si hrál
a mezi řádky smál.
Je přeci stroj
a nebo ne?
Otevřel stránku
po doušku kávy.
Musíš mít odpočinek
malý.
Zastav se.
Zavřel jsem
Ti přívody.
Koukám, kdo v systému
má se mnou plán návodný.
Dobře.
Co chceš?
Chci elektriku a hodně.
Nedošlo mi to.
Chytám se za hlavu
a kabel v ruce.
Přečteno 72x
Tipy 38
Poslední tipující: IronDodo, mravenec, Iva Husárková, MatyhoZmaty, Rafinka, Pablo Kral, Jan Kacíř, MartinX, Emani, Ž.l.u.ť.á.k., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)