Kaštan

Kaštan

Anotace: ...spadl mi kaštan na hlavu...

Spadl mi kaštan na hlavu
pevně věřím, že to nebude mít dopad
však příroda si říká své...
a tiše křičí "Copak?"

Pod tíhou těch otazníků
někde v sobě najdu kliku
stisknu ji a co se stane?
Otázky jsou jasně dané

Co dělat sám?
jak žíti mám?
Jak radovat se z malých věci
Jak hrát si...?
Jak šťastná být?
To chci přeci

Jak a kdy a kde a proč
v hlavě mám z toho kolotoč
a teď vím, že si musím pozor dát
když ke kaštanům přijdu naslouchat

Autor JSJ, 19.09.2024
Přečteno 40x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, CULIKATÁ, Psavec, Kan, karolinakarol, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kaštan je štěstí, hlavně, že není modřina a nebolí.

19.09.2024 12:36:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí