13. Západ 1974 píseň

13. Západ 1974 píseň

nepozná nikdo z nás
naději západů
kdy chodí smutná domů
že holubice nepřilétá
dál budou si děti hrát
dál budou se dívky smát
ale mámy budou zlým spánkem spát
že stříbřitým šípem smrt může přijít k nám
že napalmem může náš domov plát
že vesmírem hroudy země poletí
Autor poet, 19.09.2024
Přečteno 31x
Tipy 2
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí