naše Země

naše Země

naše Země se zlobí
a smutnou píseň zpívá
že nic nezbude po ní
že mrtvola z ní je živá

naše Země se hněvá
na svoje děti
že z modré bude hnědá
od desíti k pěti

naše Země se zlobí
a dá nám to sežrat
s tak mocnou silou
radši si nehrát

naše Země je smutná
jak pusté štěně
a začne být krutá
na lidské plémě

naše Země už pláče
a my jsme hluší
teče jí krve
z nosu a z uší

naše Země chce vodu
tak dejme jí napít
však pudem lidského rodu
vždycky je zabít
Autor lukassnajdr, 19.09.2024
Přečteno 33x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, šuměnka, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Naše Země nás přes to všechno - miluje

jen zdvihla prst a hrozí - dává lekce

však večer všechny schoulí do náruče měkce

a šeptá něžná slova, houpá, snění maluje :)

20.09.2024 10:38:42 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí