v kamenů střepy vtělím strach
a vlnám vdechnu sebelítost
oblakům, které kamsi letí
těm přenechám svou vnější bytost
která jak kořen v hlíně vězí
zarytě lpí na vnějším zdání
ačkoli ví, že vše je prach
marné na prstech počítání
jeden je svět a dvě jsou ruce
tři slova věty Mám tě rád
čtyři má nohy naše Líza
pět prstů ruky...myslím...snad
v odrazy světel nad hlavami
promítnu poslední svůj sen
než zatočí se se mnou prudce
se slovy Provoz ukončen
víte všichni jak nepíšu komenty, neb si šetřím ruce jak to jen jde
nemůžu si pomoci, ale nyní to už nemohu nechat bez komentu
upřímně je to fakt skvěle poskládané
přijdu zase
čenda
21.09.2024 19:08:41 | čenda pekař