Sbírka: Trinita - o pohledu shora
Přemnoho dní
cítím se
jak archa před povodní.
.
Když vítr duje,
šeptám tence:
.
Proč jen má existence
druhé rozrušuje?
.
Ostatním pro smích
proč jsi mne stvořil?
.
Pak jednou
kapkou
prohovořil.