Nehovorte stále
čo je zlé
a neukazujte prstom
na pokazené,
nesmejte sa inakosti
ani bujnej predstavivosti
a nesmejte sa naivite
keď pocítite pravú radosť
tak uveríte
aké zázraky dokážete
Radosť z bláznenia,
z nadšenia
aj keď sa prekážky objavia
nečakaj, že sa to pokazí
ale že sa to podarí
tak vzniká pozitívna realita
z bláznovho sna
Neber mi moju dúhu,
neber mi moju dúhu,
nie, neber mi ju,
neber mi moju dúhu,
nie, neber mi ju...
neber mi moju dúhu
je mostíkom k môjmu snu
A vziať si ju nedám nikým
zo snívania do reality
niekedy roky, niekedy lusknutím
neber mi moju dúhu,
oči zatvorím
a odletím
späť tam, kde sa
tak dobre cítim
Nesmejte sa rojkom,
nesmejte sa snom,
viere ani túžbam
želaj si...
uver si...
a Gin ti bude k sluzbám
Neber mi moju dúhu,
neber mi moju dúhu,
nie, neber mi ju,
neber mi moju dúhu,
nie, neber mi ju
je mostíkom k môjmu snu,
k srdcu, vesmíru
ale hlavne k tebe...