6. dere se to klube se to
Anotace: Touha po uznání nás vede do ústraní
Žádám žádám…
žádá To uvnitř mě.
Po kom? Po čem?
Po lásce! Po uznání!
Dere se To ven…
žere To všechno,
všechno všem,
za chvíli už tu nebudem.
dere se To
klube se To,
vše už to sežralo,
a já se probouzím.
už tu jsem…
a zjišťuji,
že sám tu jsem.
Přečteno 42x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Gaspi03
Komentáře (0)