HOŘÍCÍ KŮŇ
v podsvětí duše hořící kůň
svou hřívou pálí hráz
popel nesen v dáli tůň
z hlubiny ledu srdce mráz
v děsivém šílení
lásky srdce jitru se klaní
ve víru jisker zrozeno kvílení
z výšek mraků posměch zní
nepřejícné oko vraní
ty chvíle ohňů
a praskající rosy
v kraji lesa opuštění lidé
poslední dopis přináší kdosi
posel v masce morové
hlas zvonu nad krajinou
poslední vzpomínka pro moji milou
Přečteno 49x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, zase já, jort1, Pablo Kral, Anfádis, mkinka, Elisa Day
Komentáře (1)
Komentujících (1)