Kočičí
Anotace: Samota duše 2024
Kožíšek se nahřívá,
podzimní listí hru dá
a mazlení na lidských nohou zná.
Už neprší,packa suchá jásá.
Sláva sama běhá.
To je diář kočičky,
co zdobí stránky srdíčky
a dostává voňavé kapsičky.
Děti proč kočička nemůže mít diář?
Asi by hodně čmárala.
V poezii lze mnohé,
aby se křehce četla.
Pohlaďte si jí
a oblékněte se,
ať nenastydnete.
Ale mami.
Jsme velké.
Já vím.
Uteklo to
jako stránka v knize.
Miluji vás více
a hladím jako kotě.
Přečteno 82x
Tipy 29
Poslední tipující: mravenec, Jan Kacíř, Niška, jort1, Iva Husárková, karolinakarol, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Marten, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)