vzduch plnej je síry
a korditem čpí
jsou na polích díry
a v nich chlapi spí
z nich krvavý cáry
si natrhal svět
žádný čáry máry
je nevrátí zpět
kdo tohleto spískal
řekni, za kým jít
vždyť život tu tryskal
a každý směl pít
a najednou rána
jó, smrt přišla hned
pak propánajána
se rozpadl svět
tak jako pes s tlamou
a zubama v ní
hned vášně tu planou
a přísahy zní
já v kočičí kůži
si sedím tu sám
jsem stín mezi muži
své přednosti znám
jdou po nebi mraky
a pod nima svět
čeká na zázraky
už milion let
zas v dálce se blýská
a hned potom hřmí
Bůh do země tříská
jen protože smí
Bůh do země tříská
Co tím asi získá?
Zkoušela jsem to taky
Když po nebi šly mraky
Nestalo se nic
Hm, měla jsem třísknout víc :-)
21.09.2024 12:24:33 | kozorožka