Sobec
Anotace: když se vzdá člověk svého štěstí...
Pokaždé když přišli a ty si řekla ne,
byla jsem na tebe hrdá
a viděla v tobě člověka,
co se lehce nedá!!!
Když strašili tě a vyhrožovali,
začala jsem mít o tebe obavy
ty však věrně stála sis za svým slovem,
nenechala si se zlákat sladkým medem...
Bylo to asi těžké pokaždé je odmítnout
a nepřijmout jejich nabídku...
Jednou nepřišli vůbec,
jen mi to prosím nevyčítej vím, že jsem sobec!
Komentáře (1)
Komentujících (1)