Pro radost

Pro radost

Jen tak z lásky k sobě samé,
natrhat si růže plané.
Plout přírodou v rozpuku,
pojď a vem mě za ruku.

Pro nevinnost v dětské tváři
i pro to jak dnes slunce září.
Vychutnat si světa krásu,
zapomenout na tok času.

Nekoukat se chvíli na to,
že pod nohama klouže bláto.
Nadechnout se ranní rosy,
svobody co o ní srdce prosí.

Pohladit si svoji duši,
říci jak dnes jí to sluší.
Mít tu radost z všedních dní,
dřív než přijde poslední.
Autor Elisa Day, 21.09.2024
Přečteno 55x
Tipy 14
Poslední tipující: Ďábel sám, Marťas9, Iva Husárková, die4roses, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Psavec, MatyhoZmaty, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano.

21.09.2024 19:15:58 | mkinka

líbí

Moc pěkný :)

21.09.2024 18:15:08 | MatyhoZmaty

líbí

Děkuju :)

21.09.2024 18:51:10 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí