Tenkrát v AMC
Dal jsem si onehdy na jablkách kančí kýtu
a úplně zapoměl na mystickou pointu.
Bylo to tak famózní, dušičko, víš
až šňůrka mikiny hopsla na talíř.
Tak jsem jí olíz, cumlal ten kaloun
a od holek vedle jsem tiše slyšel,
podívej se na to prase, hotovej baloun.
Tak jsem jim objednal čerta a gin
a skončili jsme s půlnocí v Áčku,
klubu v tom podzemním.
Tam zrovna Magor měl svůj den,
a prostor voněl mexikem.
Přečteno 43x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Ondra, zase já, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Psavec
Komentáře (0)