VESELKA

VESELKA

Anotace: Rýmování jenom tak :-)

Do bílého roucha
oděná Moucha
svadbu má s Komárem.

Za svědka prý tam
měli Vodoucha
cpal se tam ovarem.
-----
Hostina velká
že do úterka
veselka trvala.

Družičkou byla
Mouše Breberka
že se znaj od mala.
-----
Pro všechny hráli
BROUCI svý vály
pěkně od podlahy.

Jedli a pili
nahlas se smáli
však měli co oslavit.
-----

Viděl jsem Mouchu
jak na Blatouchu
tančila čtverylku.

Za zvuku houslí
a vozembouchu
natřásat prdýlku.
-----

Hudba zní sálem
Moucha s Komárem
natřásá prdelkou.

Že teď už budou
navždycky párem
strvdili veselkou.
-----
Do bílého roucha
oděná Moucha
a Komár do saka.

Tančili chvilku
rychlou čtverylku
teď tančí dupáka.
---
Autor orokroK, 21.09.2024
Přečteno 48x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Kan, danaska, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Teď mi tady bzučí komár, ale neplácnu ho, třeba je to ženich. Milá básnička.

21.09.2024 20:24:31 | danaska

líbí

Děkuji moc. :-)

21.09.2024 23:04:51 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí