Už mě to nebaví,
sere mě to.
A duše sychravý,
-zraňuje to.
Oči hluchý,
uši slepí,
rty bez hmatu,
sami sobě viní…
Víno bez duše,
tělo bez vína,
notoricky opilí,
-v žilách to začíná.
Cirhóza na plicích,
sami sobě vzdálení,
srce, co bijí do rytmu,
a přesto je každý jiný.
...