střep střepu
vodě klid
až přejdou časy
zla a bolu
a třeba jednou
začnou žít
korálky v dlani
zase spolu
dnes přetrhnul
se jeden sen
o spáleništi
pod horama
pod okap z louže
příští den
Seš blbej
řekla by mi máma
tak povol
pěsti zaťaté
chvíle se prát
ty ještě přijdou
dnes se možná
tak zeptáte
zda ještě zítra
hvězdy vyjdou
pro jedny ano
druhým ne
a třetím je
to u prdele
žijte si dál
jak jen to jde
my ostatní
budem žít skvěle