Hra s minulostí
Občas si v noci potají,
otvírám vrátka k minulosti.
Mám rád když čas se zastaví,
ve svojí plynulosti.
Vzpomínky stékají mi na rty,
a mají zvláštní chuť.
Tiše si s nimi hraji karty,
a cítím jak mi bije hruď.
Někdy mě unesou daleko pryč,
abych ze světa se ztratil.
Z kapsy pak vytasím hedvábný bič,
abych se neporanil.
A ještě než ráno je odnese,
na dveře napíšu velké M,
Až příště vrátí se,
tak aby věděly, že nebyl to jen sen.
Přečteno 84x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Elisa Day, Ondra, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, šuměnka
Komentáře (10)
Komentujících (6)