Páteční opice
Při sobotním ránu
nedostatkem dopaminu trpím.
Zas otevřel jsem černou bránu,
zase svoji duši škrtím.
A při sobotním dopoledni
páteční večer proklínám.
Ještě horší bude odpolední
fáze, kdy bolí mě jak usínám.
A nakonec i sobotní večer
bude bolet velice.
Po těle i v duši křeče -
sobotu mi zavraždila včerejší opice.
Přečteno 31x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., die4roses, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)