Cenotvorba
mezi listy
rosou
a
travou
roční období si rokem plavou
park a parkoviště
ticho a hluk
a někdy zas příště
máš svoje rozprodané v dáli
neznámý soused ti právě chválí
tvůj ukradený orchidej
tak mi ještě pro dnes dej
dva nádechy za studena
jednu herdu do ramena
a jedno dobré pozdravení
pak teprv bude
cena
zaplacena
a splacený dluh, ten se cení
Přečteno 55x
Tipy 6
Poslední tipující: Pettie, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)