Road Trip

Road Trip

Na mym road tripu bytem
jsem v kuchyni narazil
na pěkně namazanej chleba
vypadal jako by se vracel
z včerejšího tahu
přesto jsem ho seznámil
s trávicí soustavou
to je moje vnitřní
tak trochu děvka

začne si skoro s každym

Šel jsem na balkon s tím
že vyvětrám zatuchlý
představy o životě
nějak se to zvrtlo
tak jsem začal přemýšlet
o létání s krvavou třešničkou nakonec
jenže první patro
tomuhle dobrodružství
moc nepřeje
tak se vracim na západ
pouštim .....
klídek není to plyn
na ten jen rád šlapu
pouštim placatou telku
kde zrovna nějaký mluvící hlavy
zřejmě taky namazaný
rozhodujou o svobodě lidí
takže to vyděšenej vypínám
což mi přivodí euforii
i když poměrně chcíplou
asi svůj výlet ukončim
paradoxně na letišti
odkud jsem vzlétnul

Tak dobrou
Autor Symbolic, 22.09.2024
Přečteno 44x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Fractura cordis aperta, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí