Přeplněná ulice, přesto cítím se sám
Ve výkladních skříních vidím odraz nás dvou
Odraz lásky a naděje
Cítím vůni těch dnů...
Minulost
Oceán slz už odplavil moji víru
Z tvé tváře v mé mysli zbyly jen obrysy
Vzpomínky mizí, stejně tak tvé doteky
Stojím tu sám
V hlučném davu jen prázdno v mém srdci
Kroky mé nevedou ke světlému konci
Tam, kde sídlí láska, se naše duše nepotkají
Ulice ticha, město smutku
Temnota, pláč, beznaděj, bol
Toť budoucnost má, kde moje srdce navždy bude o tobě snít
To je silné dílo. A ten volnej styl ti opravdu pasuje. Vrátím se.
I navzdory smutkům, měj se co nej, příteli*
23.09.2024 18:23:20 | cappuccinogirl