Pták
Anotace: Samota duše 2024
Neodletěl
a nešvary přírody
ho nepřipraví
na úskalí zimy.
Zpívá
a zmatek tuší.
Ale zůstal.
Je zranitelný.
Z extrému do extrému
létá tisíc očí.
Přežít se snaží.
Jako Ti druzí.
Mělo být normální září.
Ale.
Čas stále soptí.
Ach, ptačí kluci.
Přečteno 76x
Tipy 27
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, mravenec, Marťas9, jort1, Alala, Iva Husárková, Sonador, Anfádis, MartinX, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)