V hlubinách duše

V hlubinách duše

Anotace: ...

V hlubinách mé duše je samota

chtěla bych se zeptat těch duší kolem

jak to mají ony

zda jejich příběh není také mým

 

Dívám se do nitra a tiše tady stojím

zmožena vlastním poznáním

otevřít oči se teď vlastně bojím

co vidím, a co je jen můj vlastní stín

 

V odvážném těle, duše se mi chvěje

je to tak skryto těm, co bodají

protože navenek jsem oděna v rytířské to zbroji

málokdo kov chce odstranit

 

Dívám se do sebe

vím, že svou cestu zvládnu

přestože na ni ještě nesčetněkrát spadnu…

 

a pokud bys však chtěl sejmout tíhu z těch mých ramen

vítám Tě

s každým novým ránem…

Autor JSJ, 23.09.2024
Přečteno 28x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Elisa Day, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zarezonovalo, děkuji

24.09.2024 08:40:56 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí