zarytě hájím svou pravdu pravou
stojím si za ní v každé chvíli
z mraků, co letí nad Vltavou
s deštěm mi spadlo, že se mýlí
ti, kteří ve lži zabedněně
setrvávají, i když jasně
vidět je, že Bůh lidské plémě
miluje pouze, když je krásně
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?