Chodníky popraskané mrazem
náporu chodců vzdorují.
Rampouchy vyrostou až na zem,
když lhostejnost přebují.
Závěje nalevo i vpravo,
chodíme na semafory úvozem.
Co dělat, ty marná slávo ?
... za sněžným pluhem jít, jak za snem.
Často si vzpomenu na klouzačku,
po ránu byla plná veselí.
Když zapomněl jsi na klouzačku:
to zažít, to byste nechtěli.
Zima - zdroj neskonalých radostí;
kdy umoří tě cesta do práce, či do školy ?
Když v teple usedneš, blaho se rozhostí,
a ztýrané tělo, už tak nebolí.
Přechody z mrazů do tepla jsou jako lék na bolest, která tělo trápila...
23.09.2024 20:27:21 | karolinakarol