voda se trochu motá
a pak se kolem kroutí
vítězství negramota
ve zprávách nabídnou ti
.
voda se motá trochu
a pak se valí kolem
dopochodoval's hochu
v cestě minovým polem
.
jiskra ve zvlhlém troudu
nepřejde do pochodně
nekráčí proti proudu
kdo vláčí toho hodně
.
kéž najde útočiště
kdo povodní se brodí
s nadějí že se příště
zase tak blbě
nenarodí
Proplouvat lehkostma není umění...
To těžkosti ti ukazujou, kdo jsi.
Skvělé dílo, díky.
24.09.2024 13:06:19 | cappuccinogirl