Podzime vítej
Anotace: krása podzimu a jeho splíny
Tak šel čas a opět
podzim barví lesy
do alejí listy spouští
a do mlhy rána halí
kol potoků usychají šípky
...................................................
vlaštovky už sbohem daly
u plotů torza uschlých slunečnic
jakoby smutkem oděná chtěla říct
podzime vítej
Přečteno 46x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)